+31 (0)6 81093909
  • Welkom bij de Lipoedeemspecialist

  • Ervaring met innovatie

Over ons

Drs. Reggy Schift

Als gediplomeerd arts en dermatoloog, praktiserend in Duitsland en Nederland, beschikt Drs. Schift over jarenlange ervaring. Drs. Schift heeft aan de medische faculteit van de Erasmus Universiteit zowel de opleiding voor basisarts als de opleiding voor medisch specialist in dermatologie gevolgd en afgesloten.

Sinds 1998 voert Drs. Schift ook liposucties uit. De opleiding voor liposuctie heeft hij gevolgd bij Jeffrey Klein in Californië, USA. Jeffrey Klein is de pionier op gebied van liposuctie en uitvinder van de Tumescente Lokaal Anesthesie.
De behandelingen sinds die tijd is aantoonbaar via foto’s.

Zowel de inrichting als ook alle verdere procedures voor en na de operatie (bijvoorbeeld sterilisatie van instrumenten) valt onder de strenge Duitse normen en worden ook regelmatig gecontroleerd.

Drs. Schift zal u correct en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van uw individuele wensen. Door zijn ervaring kent Drs. Schift de mogelijkheden en beperkingen van de diverse behandelingen.

 

Vestigingen

Sinds 1988 tot heden heeft Drs. Schift een dermatologische praktijk in Duitsland. Sinds 2013 is er eveneens een praktijk in Nederland.

De Nederlandse vestiging worden uitsluitend de consultatie, de voor- en nabehandeling van lipoedeem gesproken c.q. uitgevoerd. De praktijk bevindt zich in Amstelveen. De eigenlijke operatie wordt uitgevoerd in Borken, Duitsland, net over de Duitse grens.

De praktijk in Borken bevindt zich in een voormalige kazerne van het Duitse leger welke van binnen volledig is gemoderniseerd.

Praktijk Reggy Schift locatie Borken
Oud van buiten – Modern van binnen

Praktijk Reggy Schift locatie Borken binnen

De contactpersoon en verwijzer van Praktijk Schift in Nederland is Eline Postma. Ook zij kan al uw vragen beantwoorden.

Contact

 

 

Overnachten in Borken na uw ingreep

Voor onze patiënten die van ver moeten komen, of willen overnachten nabij de praktijk, hebben wij een afspraak met Hotel Lindenhof in Borken.
Lees meer

Contact

Drs. (NL) Reggy Schift

Emmastraat 9
6881 SM Velp

  •   +31 (0)6 81093909
  •   +31 (0)6 39053955
  •   info@praktijkschift.com

Reggy Schift

Emmastraat 9
6881 SM Velp
Nederland

Faq

Hoelang duurt het tot dat ik resultaat zie?
Vergoedt mijn verzekering dit?
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Wat zijn de risico’s en bijwerkingen?
© 2015 Reggy Schift - Website by: Smartchecked