+31 (0)6 39053955
  • Welkom bij de Lipoedeemspecialist

  • Ervaring met innovatie

Overnachten in Borken

Voor onze patiënten die van ver moeten komen, of willen overnachten nabij de praktijk, hebben wij een afspraak met Hotel Lindenhof in Borken.
Hotel Lindenhof biedt patiënten van Praktijk Schift de mogelijkheid om gebruik te maken van het appartement voor € 109,00 per overnachting. Dit is inclusief ontbijt.
Het voordeel van het hotel is, dat zij het gewend zijn dat onze patiënten wat extra zorg nodig hebben en er rekening mee kunnen houden dat je na een operatie minder mobiel bent. Het ontbijt kan bijvoorbeeld bezorgd worden in het appartement. Maar er is ook de mogelijkheid om zelf te koken.

Het appartement beschikt over een hal met toilet, royale woonkamer met keuken. Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. Er is een balkon gelegen aan de kant van de woonkamer.
Het hotel ligt 500 meter van de praktijk waardoor we u kunnen ophalen en wegbrengen van- en naar het appartement. Bij eventuele complicaties na uw operatie kunnen wij binnen enkele minuten bij u zijn.

U kunt natuurlijk ook een kamer boeken bij Lindenhof.
Voor meer informatie: www.lindenhof-borken.de

Drs. (NL) Reggy Schift


Sierenborch 4b

1043 BA Amsterdam

Nederland


Reggy Schift

Sierenborch 4b
1043 BA Amsterdam
Nederland

Faq

Hoelang duurt het tot dat ik resultaat zie?
Bij ongeveer 90% van de patiënten kan vrijwel meteen na de operatie al enige verbetering van de lichaamsvorm worden waargenomen. Echter duurt het in de regel 2 tot 4 weken, voordat alle blauwe plekken en zwellingen afgenomen zijn. Het uiteindelijke resultaat zal pas na 3 tot 4 maanden, in sommige gevallen 6 maanden beoordeeld kunnen worden.
Liposuctie leidt vaak tot spectaculaire resultaten. Het is wel belangrijk om realistisch te blijven omdat, naarmate we ouder worden, de structuur van de huid en onze lichaamsvorm ook veranderen. Hier dient u rekening mee te houden bij de verwachting van het resultaat. Met behulp van liposuctie pakken we ook de ongewenste cellulitis aan. Deze verdwijnt in veel gevallen of wordt door de liposuctie sterk verminderd.
Meer Faq
Vergoedt mijn verzekering dit?
9 van de 10 patiënten die drs. Schift ziet hebben een medische indicatie. Lipoedeem is namelijk een ziekte. Maar, de behandeling: liposuctie volgens de tumescente methode voor niet cosmetische doeleinden, ook al medisch geïndiceerd, is volgens de verzekeringsmaatschappijen (bepalingen vanuit de wetgeving) een cosmetische ingreep welke dus niet voor vergoeding in aanmerking komt.
Een voordeel van de diagnose door een arts (anders dan uw behandelend arts) is dat over de behandeling geen B.T.W. verschuldigd is, en dat u de behandeling, omdat het een behandeling voor bijzondere zorg betreft, kunt indienen bij de Belastingdienst (mits er geen veranderingen zijn opgetreden in 2015). Informeert u zich vooraf goed bij uw belastingadviseur. Deze kan u gedetailleerder informatie geven.
Meer Faq
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Tijdens het eerste consult zullen de probleemgebieden worden bekeken, waarna er een behandeladvies, met de daarbij behorende kosten opgemaakt worden. Iedere patiënt is uniek en vergt een persoonlijke benadering en behandeling, vandaar dat er geen standaard aantal behandelingen is. Er wordt gekeken naar de wens van de patiënt aangaande de klachten en de ernst van de lipoedeem. Drs Schift bepaalt samen met de patiënt het gebied dat behandeld dient te worden en het aantal behandelingen.
Wanneer er meerdere behandelingen plaats zullen vinden kunt u vast rekening houden met het feit dat Drs. Schift voor de eerste behandeling de hoogste kosten rekent. Dit is over het algemeen de grootste operatie.
Meer Faq
Wat zijn de risico’s en bijwerkingen?
Net als bij iedere medische ingreep geldt ook bij liposuctie dat er sprake is van risico’s, bijwerkingen en complicaties, zoals zwelling, blauwe plekken of tijdelijk een doof gevoel van de huid. Kleine onregelmatigheden van de huid kunnen af en toe optreden. Door de tumescente lokale verdovingsmethode zijn deze risico’s minimaal. Zware complicaties zoals bloedingen, trombose, longembolie, infecties aan het behandelde gebied, met mogelijke cystes als gevolg, blijvende huid verhardingen, vetembolie, allergische reacties, of uitgesproken diepe plooien zijn uiterst zelden en liggen onder de 0,01%.
Meer Faq
© 2015 Reggy Schift - Website by: Smartchecked