+31 (0)6 81093909
  • Welkom bij de Lipoedeemspecialist

  • Ervaring met innovatie

Overnachten in Borken

Voor onze patiënten die van ver moeten komen, of willen overnachten nabij de praktijk, hebben wij een afspraak met Hotel Lindenhof in Borken.
Hotel Lindenhof biedt patiënten van Praktijk Schift de mogelijkheid om gebruik te maken van het appartement voor € 109,00 per overnachting. Dit is inclusief ontbijt.
Het voordeel van het hotel is, dat zij het gewend zijn dat onze patiënten wat extra zorg nodig hebben en er rekening mee kunnen houden dat je na een operatie minder mobiel bent. Het ontbijt kan bijvoorbeeld bezorgd worden in het appartement. Maar er is ook de mogelijkheid om zelf te koken.

Het appartement beschikt over een hal met toilet, royale woonkamer met keuken. Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. Er is een balkon gelegen aan de kant van de woonkamer.
Het hotel ligt 500 meter van de praktijk waardoor we u kunnen ophalen en wegbrengen van- en naar het appartement. Bij eventuele complicaties na uw operatie kunnen wij binnen enkele minuten bij u zijn.

U kunt natuurlijk ook een kamer boeken bij Lindenhof.
Voor meer informatie: www.lindenhof-borken.de

Contact

Drs. (NL) Reggy Schift

Emmastraat 9
6881 SM Velp

  •   +31 (0)6 81093909
  •   +31 (0)6 39053955
  •   info@praktijkschift.com

Reggy Schift

Emmastraat 9
6881 SM Velp
Nederland

Faq

Hoelang duurt het tot dat ik resultaat zie?
Vergoedt mijn verzekering dit?
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Wat zijn de risico’s en bijwerkingen?
© 2015 Reggy Schift - Website by: Smartchecked